fredag, februari 29, 2008

30-årskalas

Nu börjar det närma sig. Jag ska ha 30-årskalas och det finns mycket att pyssla med. Nu har jag äntligen fått ihop inbjudningskorten.

Det känns riktigt roligt att fylla år och att ha kalas. Tänk vad tiden går fort när man har roligt.

torsdag, februari 28, 2008

tisdag, februari 26, 2008

Nya gratismönster i affären

Nu kan alla som vill virka en liten nyckelpiga eller sy en presentpåse. Ni hittar mönster i affären ... www.madebyyou.se

måndag, februari 25, 2008

söndag, februari 24, 2008

Äntligen lite pyssel.

Jag har inte hunnit pyssla så mycket nu när jag har varit ute och rest. Det var i och för sig roligt och inspirerande. Alla borde åka till Barcelona någon gång. Jag köppte en jättefin jacka med gräna blommor på. Nu kan jag känna mig lite vårig fast vädret är kass.

Nu till pysslet. För ett tag sedan kom jag på att man borde kunna "blinga" blyertspennor. Nu har jag gjort mina första två. Jag började med att måla dem med hobbylack och sedan virkade jag en liten tub och till sist satte jag på två knappar. Enkelt och lite roligt.

onsdag, februari 20, 2008

Jag har varit i Barcelona och fått inspiration

En underbar stad där jag hittade massor av fina saker att inspireras av. Jag längtar redan dit igen.

tisdag, februari 12, 2008

Fixat i illustrator

Det tar alltid så lång tid när man sitter och fixar i illustrator. Idag har jag ritat mönster till till presentpåsen som jag gjorde för ett tag sedan. Min sambo har läst mönstret idag och säger att han förstår. Vi får se om någon mer gör det. Det saknas lite bilder och färg innan jag kan lägga upp det.

söndag, februari 10, 2008

Min nya plånbok

Igår var jag på pysselträff. Jag satt och sydde för hand hela dagen och pratade och åt. Det var supertrevligt. Jag fick med mig hem min nya plåbok. Det tar otroligt lång tid att sy för hand men samtidigt är det avkopplande och meditativt. Jag tycker det är roligare att sy något som jag kan använda än att sy tex en korsstygnstavla.

Jag har pysslat hela dagen.

Jag har varit på pysselträff idag (lördag) och det var supertrevligt. Jag har sytt en liten plånbok i rosa, orange och gult. Jag ska ta ett kort på den imorgon när solen skiner. Nu ska jag gå och lägga mig.

torsdag, februari 07, 2008

Jag borde ....

... renskriva mitt nyckelpigemönster men jag virkade klar min lilla bil istället. Det känndes mycket roligare. bilen blev riktigt söt. Den fick jättestora däck så nu kan den köra överallt. Jag får ta tag i nyckepigemönster någon annan dag.

onsdag, februari 06, 2008

Bloggen Dear Martha

Det finns en blogg som heter Dear Martha. Det är en tjej som heter Josefin som skriver den. Jag fick ett mail från henne förra veckan där hon frågade om hon fick skriva om affären. Jag blev jätteglad och det är klart att hon fick göra det. Nu finns min affär med i hennes blog. Jag är stolt, glad och känner mig väldigt omtyckt. Känner mig aldeles varm i hela kroppen.

Ni måste titta på den. Där hittar ni massor av inspiration. Jag gillar inlägget om betong och vad man kan skapa av betong. Jag har alltid tänkt att jag inte har någon trädgård och därför är inte det något för mig. Jag borde väll kunna göra små fina saker också?

Jag älskar min lilla affär och alla mina kunder. Jag får så mycket beröm för djuren och jag älskar att skapa nya figurer. Jag får så mycket tillbaka av er som läser min blogg och handlar i affären. Måste få säga:

Tack !

tisdag, februari 05, 2008

Idag har jag haft ledigt och tagit det lugnt.

Jag har varit på stan och tittat i affärer. Jag har bland annat köpt ett ritblock. Jag har fuskat med mitt nyårslöfte. Mitt nyårslöfte är att rita 15 minuter varje dag. Nu måste jag ta nya tag för nu är det ett tg sedan jag ritade.

Jag har börjat virka på en liten bil. Det är svårt att virka fyrkantigt....

måndag, februari 04, 2008

Pingvinen och Polaren finns nu i affären

Nu finns Pingvinen och Polaren i affären (www.madebyyou.se). I helgen har jag jobbat på mitt vanliga jobb men hann ändå fixa med affären. Den har fått nya färger och det känns bra. Jag har även sytt en presentpåse och virkat en nyckelpiga. Jag ska försöka lägga upp mönster på dessa innan veckan är slut.

söndag, februari 03, 2008

Idag målar jag om affären.

Hoppas att min lillebror vaknar snart. Han ska hjälpa mig med att byta ut den limegröna färgen på sidan. Jag byter del för del och imorgon ska allt vara klart. Jag är så glad för jag tror att det kommer att bli jättefint. Kom gärna in och titta (www.madebyyou.se).

fredag, februari 01, 2008

Nyckelpiga

Idag har jag fixat med affären hela dagen. Jag har fixat med nya bilder nu när affären byter färg. Sedan har jag skrivit klart pingvinmönstret och sedan har jag börjat på en liten överraskning. Det är jättespännande. Hoppas att jag får klart allt snart. Jag har dessutom virkat en liten nyckelpiga...