fredag, september 28, 2007

Äntligen är han klar

Det är bara att acceptera... Jag vet inte hur man virkar en nalle. Det är helt omöjligt att virka en nalle som ser ut som en nallebjörn. Nu ger jag upp. Mitt senaste försök ser ut som en ökenråtta. Men ganska söt i alla fall.

torsdag, september 27, 2007

Mitt nya hårband

Jag sydde ett hårband idag. Jag älskar knappar och sydde på ett gäng.

onsdag, september 26, 2007

Hårband

Jag har tid att tänka men inte pyssla. Vi slipar och spacklar just nu på vårt nya vardagsrum. Nästa helg ska vi flytta så efter de kommer jag få mer tid igen. Jag ser fram emot lite mer pysseltid. Jag har som sagt inte tid att pyssla men jag har tid att tänka. Jag har kommit på att jag ska sy hårband.

Jag sydde hårband när jag var ung. Det var långa kanaler som jag stoppde resårband i. Tror att de flesta gjorde liknande hårband, eller hur? Tänkte göra liknande men mycket smalare kanaler och kanske med något fint band på. Vi får se när den grå tapeten är uppe.

måndag, september 24, 2007

Stickcafé på jops

Jag har hittat ett smultronställe. Varannan måndag är det Stickcafé på Jop´s. Hur kul som helst. Alla får följa med om två veckor. Jag hade med mig några av mina amigurumis och ele tog kort. Här finns det mer kort.

lördag, september 22, 2007

Höstrusket börjar närma sig.

Kylan tränger sig på från alla håll och kanter och då behöver man vara förberedd. Jag har börjat på en halsduk och gjort klart ett par handledvärmare. Vet inte om jag borde köpa vinterjacka först och sticka vantar efter det. De passar i alla fall till min jeansjacka. Jag skulle gärna vilja ha en brun vinterjacka. Vi får väll se om jag hittar det.

söndag, september 16, 2007

Tapeter och färg

Jag har inte uppdaterat bloggen på senaste tiden. Detta beror på att jag ska flytta. Jag är i nya lägenheten hela kvällarna. Jag har målat och slipat och stått i. Idag har det varit tapetsering på programmet. Jag har limmat... Nu är jag en stjärna på att limma tapeter. Det blev jättefint. Grönt och fint. Nästa gång jag går dit så ska jag ta med kameran.

Tänkte tipsa om en trevlig blogg:

print & pattern

onsdag, september 12, 2007

En liten piraya i filt.

Idag är jag förkyld. Uch vad det är tråkigt. Jag har sovit hela förmiddagen. Är uppe en sväng för att äta och kolla läget. Nu ska jag gå och lägga mig igen.

tisdag, september 04, 2007

Mat i Tokyo

Det var lätt att beställa mat i Tokyo för de flesta restaurangerna hade menyer med bilder eller modeller av maten i plast. Här är en kiosk som säljer creps och alla varianter finns i plast i "skyltfönstret". Lite roligt eller hur?

lördag, september 01, 2007

Dagens bild från Tokyo


Det blir jobbigt högt när höga hus ser små ut på grund av att man är i ett ännu högre hus. Detta är en bild tagen från 52 våningen i en skyskrapa i Roppongi. Tokyo är stort.