lördag, februari 24, 2007

Till dig som vill byta saker...

Jag har registrerat mig på Swap-bot för att byta saker på internet. Jag har anmält mig till en vykorts swap och en en kopp te och en artikel swap. Jag kommer att få två personer att skicka vykort till och en person att skicka en tepåse och en artikel till. Kul eller hur? Jag får berätta längre fram hur det går...

torsdag, februari 22, 2007

Apa

Jag har börjat på ett nytt djur. Den här gången ska det bli en apa. En liten sprallig sak med långa armar och ben. Jag vet inte om mitt garn räcker för jag köpte bara ett nystan med gult.

tisdag, februari 20, 2007

Björnen blev en mus

Jag monterade ihop min "björn", sydde på ögon och plötsligt hade jag en mus istället för en björn... Hur gick det till?

måndag, februari 19, 2007

Idag är jag förkyld...

Tyvärr men det blir walkover idag. Ska ta en bild på björnen om jag orkar imorgon.

söndag, februari 18, 2007

Nu är alla delarna klara

Nu ska björnen bara sys ihop och sedan ska jag börja på en apa...

torsdag, februari 15, 2007

tisdag, februari 13, 2007

Det ska bli en björn.

Jag har börjat virka på en björn. Den har fått rosa fötter och grön kropp. Den är lite rund om magen. Nu ska jag börja med armarna.

söndag, februari 11, 2007

En liten blomsterflicka

Mitt senaste alster är en liten flicka med blomblad runt huvudet.

torsdag, februari 08, 2007

Min D.I.Y. Planner är klar


Nu har jag skurit blad i en hel dag (jag behöver en skärmaskin) och ändå har jag bara blad till och med april i min nya kalender. Sedan tog det även några timmar att lägga in datum på sidorna och få ordning på skrivaren men nu börjar det likna en kalender i alla fall. Omslaget är kartong som jag klätt med tyg.

tisdag, februari 06, 2007

Egen kalender

I år ska jag göra min egen kalender... Jag har hittat massor av roliga saker på nätet. Bland annat en sida där man kan ladda ned kalenderblad. Den heter D.I.Y. Planner.com och där finns massor av roliga saker. Länkten till D.I.Y. Planner.com hittade jag på Craftypod.com som är min favorit sida på nätet just nu. Titta på sidan och fundera på om ni inte vill göra en egen kalender??!!

måndag, februari 05, 2007

Det var roligt att leka med fina papper.

Jag var på pysselträff för ett tag sedan och då tog vi ett gruppfoto. Det påminner mig mycket om skolfoton från grundskolan så jag lekte med orden och fick en titel.

söndag, februari 04, 2007